AgriSnellaad laadpaal Ecotap

AgriSnellaad breidt Zeeuws netwerk van laadvoorzieningen in hoog tempo uit

AgriSnellaad opende afgelopen week een laadplein waarop 24 auto’s tegelijkertijd van stroom kunnen worden voorzien. In de Zeeuwse badplaats Renesse plaatste het bedrijf laadpalen van het merk Ecotap. De laders op het plein zijn niet alleen bedoeld voor bewoners, maar vooral ook voor toeristen.

Roel Clement ziet dat de vraag naar laadvoorzieningen in Zeeland snel toeneemt. ‘’We zijn erg trots op het laadplein. Elektrisch laden is ‘de nieuwe wifi’. Mensen vragen er écht naar: zijn er wel voorzieningen, kan ik wel komen met mijn elektrische auto? Hier laten we zien dat het kan’’, aldus de manager brandstoffen en laden van AgriSnellaad.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.