Fountain Fuel waterstof energie-stations

Fountain Fuel opent in 2022 drie ‘energie-stations’ met waterstof en snelladers

Fountain Fuel opent in 2022 drie ‘energie-stations’ in Amersfoort, Rotterdam en Nijmegen. Op de locaties staan batterij-elektrisch laden en het tanken van waterstof centraal. Volgens het bedrijf uit het Utrechtse Hoogland hebben de stations een ‘sympathieke uitstraling’. Ook krijgen meerdere nieuwe locaties voorzieningen als een shop, horeca en bijvoorbeeld deelauto’s. 

Het eerste tankstation dat geopend wordt, is de locatie in Amersfoort. Volgens de planning zal dat in het eerste kwartaal van 2022 zijn. De locatie in Amersfoort wordt gerealiseerd op bedrijventerrein De Wieken-Vinkenhoef. Rotterdam en Nijmegen openen kort daarna. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.