Nieuwe Toyota Mirai te bestellen met waterstoftankstation en tankservice

De nieuwe waterstofauto van Toyota, de Mirai, is vanaf half maart leverbaar in Nederland. De auto kan besteld worden met een eigen tankstation voor waterstof. Het aanbod van de nieuwe Mirai met een eigen waterstofvulstation is het resultaat van een samenwerking tussen Toyota Nederland en Resato International uit Assen.

De tweede generatie van Toyota’s waterstofauto is er vanaf 65.995 euro. Dat is 15.000 euro goedkoper dan zijn voorganger. Bij zakelijk gebruik geldt het laagste bijtellingstarief van 12 procent over de volledige fiscale waarde. Om kopers over de streep te trekken kan er ook meteen een eigen tankstation voor waterstof besteld worden.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.