LNG-tankstation Rolande

Vierde Duitse LNG-tankstation van Rolande geopend in Lübeck

Het vierde Duitse LNG-tankstation van Rolande werd deze week geopend in de stad Lübeck. De nieuwste locatie van het Tilburgse bedrijf is een openbaar zelfbedieningsstation met twee pompen. Dagelijks kunnen zo’n 150 klanten bij het tankstation langs de snelweg A1 terecht. 

Voor de vierde locatie in Duitsland werkte Rolande samen met IDS-Q8, dat onderdeel is van Kuwait Petroleum. Eerder werkten de partijen al samen aan een tankstation met vloeibaar aardgas in de Rotterdamse Botlek. De samenwerking wordt in de loop van 2021 verder uitgebreid met tankstations in de Duitse plaatsen Grasdorf en Ziesar. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.