BP opent nieuwe locaties in Limburg en Friesland

BP opende in januari twee nieuwe Nederlandse locaties. In het Limburgse Sevenum werd een onbemand tankstation geopend aan de Horsterweg. Ook het Friese Bolsward is een tankstation rijker. Samen met partner Slump Olie opende BP daar een onbemande locatie op Bedrijvenpark De Marne. 

De locatie in Limburg is, net als die in Friesland, 24 uur per dag geopend. Het Limburgse tankstation heeft pompen voor Euro 95 (E10) en diesel. Het nieuwe tankstation in Friesland richt zich voornamelijk op trucks en ander zakelijk verkeer. Klanten kunnen daar onder andere benzine, diesel, AdBlue en HVO tanken. Ook is er een zogenaamde ‘high-speed dieselpomp’ aanwezig voor vrachtwagens. Hiermee kan 120 liter per minuut getankt worden. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.