Aral plaatst voor het einde van 2021 vijfhonderd ultrasnelladers

Het Duitse Aral breidt zijn netwerk van ultrasnelladers uit. Onder de nieuwe naam ‘Aral pulse’ worden voor het einde van 2021 vijfhonderd oplaadpunten geplaatst met een capaciteit tot 350 kW, afhankelijk van de locatie. Dit zal gebeuren bij meer dan 120 Aral-tankstations. 

Volgens de CEO van Aral wordt het aanbod van laadpunten dit jaar vervijfvoudigd. ‘’Kijkend naar de toenemende vraag naar elektrische voertuigen, is het tijd om te werken aan de uitbreiding van onze laadinfrastructuur’’, zegt Patrick Wendeler. ‘’We willen het snelste en meest gebruiksvriendelijke netwerk van laadpunten aanbieden.’’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.