Samenwerking DKV en Blue current laadpalen

DKV en Blue Current bieden gezamenlijk elektrische laadpalen aan

Nederlandse klanten van DKV kunnen sinds februari laadpalen laten plaatsten door de nieuwe partner van het bedrijf, Blue Current. Door de samenwerking met de laadpalenfabrikant vergroot het bedrijf uit Noordwijkerhout het aanbod van elektrische laadpunten. Eerder was de dienst in Duitsland al beschikbaar, maar nu kunnen klanten in de Benelux ook gebruik maken van het aanbod, zowel thuis als op het werk.

Het bedrijf hoopt hiermee een stap te zetten naar het mogelijk maken van elektrisch rijden in heel Europa. De laadpunten worden door de bedrijven op aanvraag geïnstalleerd bij werklocaties, zoals fabrieken, kantoren en distributiecentra. Ook bij werknemers thuis installeert het bedrijf de laadpunten. De transacties voor het laden worden vervolgens verrekend met de klanten van DKV.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.