Shell neemt Ubitricity over en breidt laadpalennetwerk uit

Shell neemt het Duitse Ubitricity volledig over. Het bedrijf plaatst laadpalen voor elektrische voertuigen in verschillende Europese landen. Met de overname wil de Nederlands-Britse oliemaatschappij haar laadmogelijkheden uitbreiden. Naar verwachting wordt de overeenkomst later dit jaar definitief. 

Volgens István Kapitány van Shell zijn de opties om op straat te laden van cruciaal belang voor personen die in steden wonen en werken of niet makkelijk kunnen parkeren op een eigen oprit. ”Of het nu thuis, op het werk of onderweg is, we willen onze klanten toegankelijke en betaalbare laadopties bieden voor elektrische voertuigen. Waar ze ook zijn’’, aldus de uitvoerend vicepresident van Shell Global Mobility.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.