Foto: MultiTankcard

‘Markt is klaar voor in-app betalen’

Ondanks de coronacrisis kan MultiTankcard terugkijken op een verrassend succesvol jaar, zegt algemeen directeur Patrick Roozeman. Daar moet in 2021 een vervolg aan gegeven worden met een in-app betaalfunctionaliteit, maar bovenal met het benutten van de kennis en expertise van MultiTankcard op het gebied van transacties. Met dertig jaar aan ervaring met brandstof op zak wil het bedrijf nu ook gas geven op de markt voor elektrisch rijden.

Het afgelopen jaar was in veel opzichten een vreemd jaar. MultiTankcard vierde zijn dertigjarig bestaan, maar reden voor een feestje was er vanwege de coronacrisis niet. Toch kreeg het bedrijf de beste cadeau’s die een onderneming zich kan wensen: flexibiliteit en weerbaarheid van het personeel, continuïteit in de bedrijfsvoering en een businessmodel dat tegen een stootje bleek te kunnen. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.