Fastned nu ook actief in Zwitserland, 20 snellaadstations gepland

Fastned heeft deze week in Zwitserland zijn eerste van vooralsnog 20 nieuwe snellaadstations geopend. Het Alpenland is het vijfde land waar Fastned actief is, na recentelijk in België zijn eerste locatie in gebruik genomen te hebben.

Het snellaadstation langs de snelweg A1 bij Zürich vloeit voort uit de aanbesteding van het Zwitserse Bundesamt für Strassen (ASTRA) die Fastned vorig jaar binnensleepte. Eerder dit jaar won het bedrijf een vergelijkbare aanbesteding van de Franse wegbeheerder. Fastned opereert behalve in Nederland ook in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.