NewMotion nieuwe laadpartner van Fiat Chrysler Automobiles

Bestuurders van elektrische auto’s van Fiat Chrysler Automobiles (FCA) krijgen in Europa toegang tot het laadnetwerk van NewMotion, onderdeel van de Shell-groep. FCA presenteerde onlangs een nieuwe elektrische Fiat 500, terwijl Jeep sinds kort modellen met plug-inhybride aandrijving levert.

De samenwerking tussen FCA en NewMotion gaat in twaalf landen waaronder Nederland van start en omvat naast de installatie van laadpunten bij eigenaren thuis ook een NewMotion-laadpas. Hiermee kunnen bestuurders terecht bij inmiddels meer dan 175.000 laadpunten in Europa. De samenwerking wordt de komende drie jaar uitgerold, onder meer in Frankrijk, Duitsland en België.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.