© OMV Aktiengesellschaft

EG Group neemt 285 tankstations over van OMV

De tankstations van het Oostenrijkse OMV in Duitsland komen in handen van de Britse EG Group. Met de overname van het OMV-netwerk bij de oosterburen, dat in totaal 285 pompstations omvat, is een bedrag van 485 miljoen euro gemoeid.

De tankstations van OMV zijn te vinden in het zuiden van Duitsland, in de deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. De raffinaderij van het bedrijf in Beieren blijft buiten de deal, aangezien daar veelal petrochemische producten worden gemaakt, geen brandstoffen. De overname wordt ergens in het komende jaar beklonken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.