Rolande opent tweede LNG-tankstation in Duitsland

Rolande heeft op maandag samen met havenbedrijf Duisport zijn tweede LNG-tankstation in Duitsland geopend. De ingebruikname komt zo’n vier maanden na de opening van de eerste Duitse locatie in Ulm. In de eerste helft van 2021 willen Rolande nog vijf LNG-tanklocaties in Duitsland openen.

De nieuwe locatie is het terrein van Tankpool 24 in de haven van Duisburg. Daar kunnen chauffeurs 24 uur per dag terecht aan een van de twee LNG-vulpunten. De tanklocatie heeft een capaciteit van 150 voertuigen per dag en is reeds geschikt voor het gebruik van bio-LNG.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.