Foto: PitPoint

LNG-acceptatienetwerk van DKV uitgebreid tot 100 stations

Het LNG-acceptatienetwerk van DKV Euro Service bestaat inmiddels uit 100 stations, verspreid over zes Europese landen. Hiermee is het bedrijf naar eigen zeggen inmiddels de grootste LNG-aanbieder in Europa.

Behalve in Nederland zijn de stations voor vloeibaar aardgas binnen het LNG-acceptatienetwerk van DKV Euro Service te vinden in België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië en Denemarken. “Dankzij de uitbreiding van ons LNG-acceptatienetwerk tot 100 stations kunnen we met name klanten die werkzaam zijn op het gebied van zwaar en internationaal transport een duurzaam alternatief voor conventionele brandstof bieden”, aldus managing director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility Sven Mehringer

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nick Augusteijn

Nick Augusteijn is als freelance redacteur verbonden aan TankPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.