Thuiswerken vertraagt groei Amsterdamse snellaadbedrijf Fastned

De verdere groei van Fastned wordt geremd doordat veel bestuurders van elektrische auto’s op dit moment thuiswerken. Dat stelt het Amsterdamse snellaadbedrijf. Fastned denkt op termijn echter wel sterk te profiteren van de opmars van elektrisch rijden, aldus het kwartaalbericht.

Fastned zag de omzet gerelateerd aan opladen in het derde kwartaal van 2020 met 54% stijgen ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2019. Die omzet kwam echter nog altijd niet hoger uit dan 1,6 miljoen euro. De omzet herstelde ook na het dieptepunt in maart eerder dit jaar. Het aantal actieve klanten nam vergeleken met een jaar geleden met ruim de helft toe naar 47.213. Die klanten voerden in drie maanden tijd meer dan 167.000 laadsessies uit.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Michael van Wijngaarden

Michael van Wijngaarden is vaste journalist voor vakblad Automobiel Management. Regelmatig schrijft hij ook voor TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.