IDS biedt HVO100 aan bij drie tankstations in België

HVO100 is voortaan verkrijgbaar bij IDS-tankstations in het Belgische Maasmechelen en in Meer. Vanaf november komt daar ook Herstal in de provincie Luik bij. De locaties liggen op belangrijke kruispunten voor internationaal transport vlakbij de grens met Nederland en Duitsland. IDS (International Diesel Service) is het onderdeel van de Q8-groep dat zich specifiek richt op internationaal transport.

HVO is een dieselproduct dat volledig gemaakt is uit hernieuwbare grondstoffen. De alternatieve brandstof kan in elk dieselvoertuig getankt worden zonder aanpassingen en levert een aanzienlijke reductie van uitstoot op; 30 procent minder fijnstof, 9 procent minder stikstofoxide en 90 procent minder CO2 in vergelijking met gewone diesel.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.