Kijk terug: Tango gaat fors inzetten op plaatsen van laadpalen

In afgelopen uitzending van TankPro TV was Willem van Breugel van Q8 te gast. Niet alleen bij tankstations van Tango, maar ook op andere plekken in Nederland gaat de onbemande tankformule van Q8 flink inzetten op het plaatsen van laadpalen voor elektrische auto’s. Maar hoe zien de plannen eruit?

Tango’s bestaande tankstations vormen een perfecte basis om te starten met het eigen laadnetwerk, benadrukt Van Breugel. Een tankstation in Harderwijk had begin maart de primeur: daar openden de eerste twee snelladers onder de luifel. En er zit nog veel meer in het vat. Bekijk het interview hieronder.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.