Tankstation & Carwash Vakbeurs gaat dit jaar volledig online

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. De organisatie heeft in nauw overleg met exposanten, bezoekers en de branche besloten om dit jaar vanwege onzekerheid rondom het coronavirus geen fysieke beurs te organiseren. Maar dat betekent niet dat er een streep is gezet door het event. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. De (gratis) registratie hiervoor is geopend. 

De organisatie van het online event is in handen van vakbladen TankPro en CarwashPro. Vanuit de studio in Rotterdam zal de redactie de focus leggen op drie thema’s. De uitzendingen staan in het teken van de drie belangrijkste pijlers van tankstations: shop (dinsdag 3 november), brandstof/energie (woensdag 4 november) en carwash (donderdag 5 november). Tijdens de uitzendingen gaan de redacteuren live in de studio in gesprek met boeiende gasten, komen de laatste ontwikkelingen en innovaties uitgebreid aan bod en staan interessante panels en videoreportages op het programma.

De nieuwe opzet die noodgedwongen is ontstaan, biedt volgens hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek van TankPro in deze tijd juist ook volop kansen. “Fysieke events zijn op dit moment vanwege de huidige ontwikkelingen niet mogelijk, maar we willen de branche wel heel graag bijpraten over de laatste ontwikkelingen, trends en oplossingen. De impact van corona is bij heel veel bedrijven en ondernemers te voelen. Juist nu is het van groot belang om op de hoogte te blijven en te laten zien welke producten, diensten of oplossingen er bestaan om de stap naar de toekomst te zetten.”

Online event biedt kansen

“Na uitgebreid overleg met alle exposanten en andere betrokkenen hebben we besloten om dit jaar te kiezen voor een andere vorm van de vakbeurs”, legt Business Development Manager Niels Singeling uit. “De onzekerheid rondom het aantal coronabesmettingen en de aangescherpte maatregelen maken het onverstandig om een fysiek event in november door te laten gaan. Maar we hebben een heel mooi alternatief in petto, zowel voor de bezoekers als voor de exposanten. Drie dagen lang zullen we vanuit onze studio in Rotterdam online een uitgebreid programma voorschotelen om de branche ook in deze tijd bij elkaar te brengen. We kunnen op deze manier natuurlijk heel veel geïnteresseerden bereiken, op een veilige en verantwoorde manier. Dat biedt weer mooie kansen voor partijen in de branche om in contact te komen met hun klanten.”

Programma

Uitzendingen tijdens Tankstation & Carwash Vakbeurs ‘online’:
– Dinsdag 3 november (12.00-14.00 uur): ‘Maak werk van je shop’
– Woensdag 4 november (12.00-14.00 uur): GreenFleet: ‘Missie, zero emissie’
– Donderdag 5 november (12.00-14.00 uur): Kansen voor carwash

Ga voor (gratis) registratie naar de website van de Tankstation Vakbeurs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation & Carwash Vakbeurs gaat dit jaar volledig online | TankPro.nl

Tankstation & Carwash Vakbeurs gaat dit jaar volledig online

De zesde editie van de Tankstation & Carwash Vakbeurs krijgt begin november een andere opzet dan de vertrouwde beursvloer in Expo Houten. De organisatie heeft in nauw overleg met exposanten, bezoekers en de branche besloten om dit jaar vanwege onzekerheid rondom het coronavirus geen fysieke beurs te organiseren. Maar dat betekent niet dat er een streep is gezet door het event. Op dinsdag 3, woensdag 4 en donderdag 5 november krijgen lezers en volgers van TankPro.nl en CarwashPro.nl als alternatief namelijk een boeiend en afwisselend programma voorgeschoteld waarin de laatste ontwikkelingen, trends en innovaties aan bod komen. De (gratis) registratie hiervoor is geopend. 

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.