Neste viert honderdste verkooplocatie MY Renewable Diesel

De dieselvervanger MY Renewable Diesel (HVO100) is voortaan op meer dan honderd verkooppunten te tanken. Neste heeft de HVO, die geproduceerd wordt uit 100% hernieuwbare grondstoffen, in oktober 2019 op de Nederlandse markt gebracht. De distributiepartners in Nederland zijn Future Fuels Wholesale, EG Retail (Nederland), GP Groot Brandstoffen en Oliehandel en Tamoil Nederland.

“We zijn erg blij dat we deze mijlpaal samen met onze vier Nederlandse distributiepartners en klanten kunnen vieren. Eigenaren van wagenparken en privé-autobezitters in het hele land kunnen nu onze duurzame diesel tanken en in een handomdraai fossielvrij worden. Neste MY is een drop-in oplossing, wat betekent dat het gemengd kan worden met fossiele diesel en dat er geen aanpassingen aan bestaande dieselmotoren of infrastructuur nodig zijn”, zegt Pieter Zonneveld, Vice President, Sales Europe & APAC, van Neste’s Renewable Road Transport.

Neste is sinds 2011 actief in Nederland. In dat jaar startte Neste met haar activiteiten in de Rotterdamse raffinaderij voor duurzame producten. Vorig jaar opende Neste een nieuw kantoor in Hoofddorp dat als wereldwijde hub dient voor de groeiende divisie Renewable Aviation. Naast Nederland is Neste MY Renewable Diesel beschikbaar voor klanten in Finland, Zweden, Estland, Letland, Litouwen en in de Verenigde Staten in Californië en Oregon.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Neste viert honderdste verkooplocatie MY Renewable Diesel | TankPro.nl

Neste viert honderdste verkooplocatie MY Renewable Diesel

De dieselvervanger MY Renewable Diesel (HVO100) is voortaan op meer dan honderd verkooppunten te tanken. Neste heeft de HVO, die geproduceerd wordt uit 100% hernieuwbare grondstoffen, in oktober 2019 op de Nederlandse markt gebracht. De distributiepartners in Nederland zijn Future Fuels Wholesale, EG Retail (Nederland), GP Groot Brandstoffen en Oliehandel en Tamoil Nederland.

“We zijn erg blij dat we deze mijlpaal samen met onze vier Nederlandse distributiepartners en klanten kunnen vieren. Eigenaren van wagenparken en privé-autobezitters in het hele land kunnen nu onze duurzame diesel tanken en in een handomdraai fossielvrij worden. Neste MY is een drop-in oplossing, wat betekent dat het gemengd kan worden met fossiele diesel en dat er geen aanpassingen aan bestaande dieselmotoren of infrastructuur nodig zijn”, zegt Pieter Zonneveld, Vice President, Sales Europe & APAC, van Neste’s Renewable Road Transport.

Neste is sinds 2011 actief in Nederland. In dat jaar startte Neste met haar activiteiten in de Rotterdamse raffinaderij voor duurzame producten. Vorig jaar opende Neste een nieuw kantoor in Hoofddorp dat als wereldwijde hub dient voor de groeiende divisie Renewable Aviation. Naast Nederland is Neste MY Renewable Diesel beschikbaar voor klanten in Finland, Zweden, Estland, Letland, Litouwen en in de Verenigde Staten in Californië en Oregon.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.