Foto: Erik Boschman

Grootschalige omkleuring van tankstations GP Groot bijna voltooid

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft de afgelopen maanden negen Firezone- en drie Texaco-tankstations omgebouwd naar het merk Argos. De komende periode zullen nog eens vier Texaco’s volgen. In totaal komt het aantal locaties van GP Groot in de kleuren van Argos daarmee uit op 35.

Door deze grootschalige omkleuring is het merk Argos op steeds meer plekken in de provincie Noord-Holland te vinden. “De Argos-verkooppunten hebben een moderne uitstraling die zowel door omwonenden als klanten positief wordt ontvangen. Het maakt het straatbeeld een stuk frisser en de verkooppunten uitnodigender,” aldus Pieter Talsma, directeur van GP Groot brandstoffen en oliehandel.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.