Lees TankPro Magazine, nummer 4

We spraken in dit nummer uitgebreid met ceo Ruben Beens van bp Nederland over de nieuwe locatie in Dordrecht, we gingen op bezoek bij Shell De Wetering om te kijken welke maatregelen zij nemen in ‘het nieuwe normaal’ en vroegen Hans de Hek van DCB Energy voor welke brandstoffen het bedrijf kiest bij de nieuwe Energy Hubs. Thema van dit nummer is digitalisering.

Het nieuwe tankstation van bp en Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht opende onlangs zijn deuren. De nieuwbouwlocatie, die vlakbij de oprit naar de A16 ligt, beschikt over vier pompeilanden, een shop met Albert Heijn to go en een wasstraat. Hoe kijkt ceo Ruben Beens naar de samenwerking met AH? En welke kansen ziet hij voor snelladers en voor waterstof?

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Dennis Moerkens

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.