Locatie Borne / Foto: DCB Energy

DCB Energy en OrangeGas breiden netwerk schone brandstoffen verder uit

DCB Energy en OrangeGas zijn een samenwerking aangegaan om het netwerk van alternatieve brandstoffen in Nederland verder uit te breiden. Dit wordt gerealiseerd door het openen van de DCB Energy Hubs, waar het familiebedrijf uit Spijkenisse flink op in gaat zetten. Deze worden op strategische plekken in het land neergezet.

Bij de eerder dit jaar geopende locatie in Borne, onder de luifel van DCB Energy, kan onder meer CNG+, LNG en HVO 100 getankt worden. Op korte termijn kan hier ook gebruik worden gemaakt van snelladers en op langere termijn zal hier zelfs waterstof beschikbaar zijn. Bij de locaties Vierpolders, Vlaardingen en Spijkenisse die al operationeel zijn, kan er CNG (Groengas) getankt worden. OrangeGas exploiteert in Venlo en Den Hoorn CNG+. Het LNG wordt op beide locaties geëxploiteerd door PitPoint.LNG.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.