GP Groot rondt omkleuring van Texaco naar Total af

GP Groot brandstoffen en oliehandel heeft alle bemande tankstations omgebouwd van het Texaco-merk naar de kleuren van Total. Het gaat in totaal om zeventien locaties. In maart 2020 werd de samenwerkingsovereenkomst met Total getekend. Vijf maanden later zijn alle bemande GP Groot-tankstations van Texaco naar Total omgekleurd. Negen Firezone-locaties en zeven overige Texaco-stations zijn door GP Groot in de kleuren van Argos gezet.

Pieter Talsma, directeur van GP Groot brandstoffen en oliehandel, is blij dat de verbouwing zo vlot verlopen is. “Alle stations in één maand tijd omkleuren is een hele prestatie waar we trots op zijn. De tankstations hebben een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Om dit te vieren én onze klanten kennis te laten maken met het Total-merk organiseren we de feestelijke actie “Win met Total”.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.