Foto: Tamoil

Tamoil Express in Groningen weer geopend na verbouwing

Het onbemande tankstation van Tamoil aan de Peizerweg in Groningen heeft zijn deuren weer geopend na een verbouwing. Klanten kunnen voortaan de dieselvervanger Neste MY Renewable DieselTM tanken. Ook is de Express-locatie uitgebreid met het wasconcept FuelWash.

Naast reguliere diesel, Euro 95 en Superplus 98 is op de onbemande locatie nu ook MY Renewable DieselTM verkrijgbaar. Gebruik van deze fossielvrije en emissiearme diesel zorgt voor een aanzienlijke reductie van de CO2-uitstoot. De dieselvervanger kan zonder aanpassingen getankt worden in alle voertuigen met een dieselmotor.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.