Foto: Ruud Koppenol

Wethouder Arno Bonte opent Fastned-locatie in Rotterdam-Zuid

Het eerste snellaadstation van Fastned in Rotterdam is een feit. Wethouder Arno Bonte (Duurzaamheid) heeft de locatie woensdag officieel geopend samen met Michiel Langezaal, CEO van Fastned. Naast dit snellaadstation zijn er inmiddels zes locaties in Rotterdam waar snellaadpalen voor elektrische auto’s geplaatst zijn.

Met het snellaadstation aan de Stadionweg in Rotterdam-Zuid, dat ligt naast de grote carwash-locatie van Loogman, wil de gemeente veelrijders ondersteunen bij de overstap naar elektrisch rijden. “Met het snellaadstation maken we de overstap naar elektrisch rijden makkelijker voor veelrijders zoals taxi’s en bestelbussen. Daarmee zorgen we voor schonere lucht en een gezondere stad,” aldus Bonte.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.