Foto: Aquamundoforum.nl

Orange Charging zet laadpalen neer bij vakantieparken Center Parcs

Foto: Aquamundoforum.nl

Orange Charging en Center Parcs hebben een overeenkomst gesloten voor het neerzetten van laadvoorzieningen op alle parken in België, Nederland en Duitsland. Het gaat om 21 locaties van Center Parcs en Sunparks. Die worden momenteel uitgerust met laadpalen van het merk Ecotap. Orange Charging is onderdeel van de Sakko Holding.

In 2019 besloot Sakko om een gedeelte van het netwerk van tankstations te verkopen aan Total Nederland en meer in te zetten op elektrische mobiliteit. Doel van Orange Charging is om een Europees netwerk met laadlocaties uit te rollen.

Jasper Boogert, Business Development Manager bij Orange Charging, is blij met de samenwerking met Center Parcs en Ecotap. “Dit project past perfect binnen onze ambitie om binnen twee jaar meer dan 1.000 laadpunten in Europa te beheren. De focus van Orange Charging ligt hierbij op de uitbreiding van het laadnetwerk in Nederland en België. De drukbezochte locaties van Sunparks en Center Parcs zijn een prachtige aanvulling.”

Wilbert Hermans, Sustainability Manager bij Center Parcs, is ook erg tevreden over de samenwerking. “Op een aantal van de parken zijn reeds laadvoorzieningen aanwezig, maar deze moesten worden vernieuwd. Het voorstel van Orange Charging en Ecotap sluit uitstekend aan op ons duurzaamheidsbeleid en de laadbehoeftes die onze gasten hebben. Het aandeel elektrische auto’s stijgt snel op onze parkeerplaatsen.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Orange Charging zet laadpalen neer bij vakantieparken Center Parcs | TankPro.nl
Foto: Aquamundoforum.nl

Orange Charging zet laadpalen neer bij vakantieparken Center Parcs

Foto: Aquamundoforum.nl

Orange Charging en Center Parcs hebben een overeenkomst gesloten voor het neerzetten van laadvoorzieningen op alle parken in België, Nederland en Duitsland. Het gaat om 21 locaties van Center Parcs en Sunparks. Die worden momenteel uitgerust met laadpalen van het merk Ecotap. Orange Charging is onderdeel van de Sakko Holding.

In 2019 besloot Sakko om een gedeelte van het netwerk van tankstations te verkopen aan Total Nederland en meer in te zetten op elektrische mobiliteit. Doel van Orange Charging is om een Europees netwerk met laadlocaties uit te rollen.

Jasper Boogert, Business Development Manager bij Orange Charging, is blij met de samenwerking met Center Parcs en Ecotap. “Dit project past perfect binnen onze ambitie om binnen twee jaar meer dan 1.000 laadpunten in Europa te beheren. De focus van Orange Charging ligt hierbij op de uitbreiding van het laadnetwerk in Nederland en België. De drukbezochte locaties van Sunparks en Center Parcs zijn een prachtige aanvulling.”

Wilbert Hermans, Sustainability Manager bij Center Parcs, is ook erg tevreden over de samenwerking. “Op een aantal van de parken zijn reeds laadvoorzieningen aanwezig, maar deze moesten worden vernieuwd. Het voorstel van Orange Charging en Ecotap sluit uitstekend aan op ons duurzaamheidsbeleid en de laadbehoeftes die onze gasten hebben. Het aandeel elektrische auto’s stijgt snel op onze parkeerplaatsen.”

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.