OrangeGas neemt 75 CNG-stations over en wordt marktleider in Duitsland

OrangeGas heeft 75 Bio-CNG tankstations overgenomen in Duitsland. Het gaat om locaties die in handen waren van EWE. Door de deal wordt het Nederlandse bedrijf in een keer de grootste aanbieder van CNG bij onze oosterburen. In totaal heeft OrangeGas nu 129 stations in Duitsland.

De locaties worden overgenomen van het in Oldenburg gevestigde EWE en liggen vooral in Noord-Duitsland en in de omgeving van Berlijn. Het totaal aantal tankstations van OrangeGas komt hiermee in Nederland, Duitsland, Zweden en België boven de tweehonderd te liggen. Door de overname stijgt de omzet van OrangeGas in totaal met 15 procent. Door de gunstige fiscale regeling voor transport t/m 2023 ziet OrangeGas veel potentie voor CNG en voor LNG in Duitsland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.