Foto: MultiTankcard

Aantal tanktransacties neemt weer toe, maar het blijft rustig

De versoepeling van de coronamaatregelen zorgt voor meer drukte bij de tankstations. Maar het aantal transacties bij tankstations is nog lang niet op het oude niveau. Dit blijkt uit cijfers van MultiTankcard.

Nog altijd werken veel mensen thuis. Er is weinig drukte in de spits en ook het recreatieverkeer ligt nog niet op het oude niveau. Pas sinds eind mei en begin juni, gaan we er weer iets meer op uit. Dit blijkt uit cijfers van de aanbieder van tankpassen en mobiliteitskaarten en omzetvalidatie-platform Actuals.io. Aan het aantal transacties bij benzinepompen en laadpalen voor elektrische auto’s is te zien dat we de auto weer iets vaker gebruiken.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.