LNG-tankstation in Zwolle heropend na grootschalige verbouwing

Het oudste openbare LNG-tankstation van Nederland is verbouwd. Om aan de stijgende vraag te voldoen is de hoeveelheid vloeibaar aardgas bij de locatie van PitPoint.LNG aan de Kleefstraat in Zwolle voortaan  verviervoudigd. Het station is 24/7 toegankelijk en voorzien van twee LNG-pompen met daarbij drie opstelplaatsen voor trucks die rijden op LNG.

De pompen beschikken over een optie voor éxtra koud LNG, speciaal voor Volvo-trucks. Daarnaast zijn de tankinstructies op de digitale display in elf talen te vinden. Zo is het ook voor internationale transporteurs eenvoudiger om er te tanken. Om zoveel mogelijk transporteurs te kunnen bedienen, worden er meerdere LNG-tankkaarten geaccepteerd, waaronder die van EuroTrafic (Total), AS24, DCB Energy, DKV en Romac.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.