Raffinagebedrijf Neste neemt Count Terminal Rotterdam over

Neste heeft de Count Terminal Rotterdam van Peter Goedvolks First Dutch Group overgenomen. Het Finse raffinagebedrijf, een van ‘s werelds grootste producenten van hernieuwbare diesel geproduceerd uit afval- en restgrondstoffen, had al een langdurige samenwerking met Count Terminal Rotterdam. De overname is een logische vervolgstap aldus Peter Vanacker, CEO van Neste.

Volgens Vanacker is de overname een belangrijke stap voor Neste in de uitvoering van de groeistrategie. “Deze overname ondersteunt ons streven om een wereldwijd platform voor afval- en restgrondstoffen te bouwen dat gelijke tred kan houden met de groeiende vraag naar hernieuwbare producten in de wereld.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.