Fastned opent nieuw laadstation op Foodstrip in Amsterdam-Zuidoost

Snellaadbedrijf Fastned heeft vrijdag 1 mei op de Amsterdamse Foodstrip bij het knooppunt Holendrecht A2/A9 een nieuw snellaadstation geopend. Klanten van Burger King, KFC, Sizzling Wok en Star BBQ kunnen daardoor voortaan op het foodcourt ook direct hun elektrische auto opladen. Het schaalbare ontwerp maakt het volgens Fastned mogelijk om in de toekomst meer snelladers te plaatsen en in te spelen op een stijgende vraag naar laadmogelijkheden.

Michiel Langezaal van Fastned is heel blij met het nieuwe station in Amsterdam, een stad die volgens hem voorop loopt met elektrisch rijden en de ambitie heeft om vanaf 2030 alleen maar elektrische auto’s in de stad te hebben. “Het station is gelegen aan de drukke verkeersaders A2 en A9 en tijdens een korte laadstop is er ook volop keuze qua eten en drinken. Door stations te bouwen in de stad geven we elektrische rijders nog meer vrijheid. Zo maken we het steeds makkelijker voor mensen om over te stappen op een elektrische auto.”

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.