Kijk het TankPro Webinar over de toekomst van tankstations terug

Heb je het webinar van TankPro over de gevolgen van de coronacrisis en de uitdagingen waar de sector – nu en komende jaren – voor staat gemist? Geen probleem, want je kunt het hieronder terugkijken.

Het zijn roerige tijden voor de sector. Het coronavirus grijpt inmiddels snel om zich heen en zal zonder meer ook tankstations flink treffen. Tegelijkertijd krijgt de branche nog veel meer uitdagingen te verduren. De toename van het aantal elektrische auto’s gaat komende 15 jaar grote gevolgen hebben voor de verkoop van brandstoffen en de omzet van tankstations. Dat blijkt uit het rapport ‘Tankstations in transitie’, dat in opdracht van de VNPI door onderzoeksbureau Berenschot werd opgesteld.

Vakblad TankPro besprak op woensdag 18 maart de laatste ontwikkelingen met Shell-ondernemer Koen van der Knaap, Marnix Koopmans van de VNPI (Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie) en onderzoeker Wouter Metzlar van Berenschot.

Bekijk de video hieronder:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Kijk het TankPro Webinar over de toekomst van tankstations terug | TankPro.nl

Kijk het TankPro Webinar over de toekomst van tankstations terug

Heb je het webinar van TankPro over de gevolgen van de coronacrisis en de uitdagingen waar de sector – nu en komende jaren – voor staat gemist? Geen probleem, want je kunt het hieronder terugkijken.

Het zijn roerige tijden voor de sector. Het coronavirus grijpt inmiddels snel om zich heen en zal zonder meer ook tankstations flink treffen. Tegelijkertijd krijgt de branche nog veel meer uitdagingen te verduren. De toename van het aantal elektrische auto’s gaat komende 15 jaar grote gevolgen hebben voor de verkoop van brandstoffen en de omzet van tankstations. Dat blijkt uit het rapport ‘Tankstations in transitie’, dat in opdracht van de VNPI door onderzoeksbureau Berenschot werd opgesteld.

Vakblad TankPro besprak op woensdag 18 maart de laatste ontwikkelingen met Shell-ondernemer Koen van der Knaap, Marnix Koopmans van de VNPI (Vereniging Nederlandse Petroleum Industrie) en onderzoeker Wouter Metzlar van Berenschot.

Bekijk de video hieronder:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.