Vakblad TankPro organiseert gratis webinar over toekomst tankstations

Het zijn roerige tijden voor de sector. Het coronavirus grijpt snel om zich heen en zal zonder meer ook  tankstations flink treffen. Tegelijkertijd krijgt de branche nog veel meer uitdagingen te verduren. De toename van het aantal elektrische auto’s gaat komende 15 jaar grote gevolgen hebben voor de verkoop van brandstoffen en de omzet van tankstations. Dat blijkt uit het rapport ‘Tankstations in transitie’, dat in opdracht van de VNPI door onderzoeksbureau Berenschot werd opgesteld. Op woensdag 18 maart (van 15.30 tot 16.15 uur) gaat vakblad TankPro in een gratis webinar dieper in op de huidige stand van zaken en op de conclusies uit dit rapport. Te gast zijn onderzoeker Wouter Metzlar (Berenschot), Marnix Koopmans (VNPI) en Shell-ondernemer Koen van der Knaap.

Presentatie door:

Remco Nieuwenbroek, hoofdredacteur TankPro

Gasten aan tafel:

Wouter Metzlar, managing consultant onderzoeksbureau Berenschot
Marnix Koopmans, manager public affairs VNPI
Koen van der Knaap, ondernemer Shell-station Rotterdam Nesselande

Inschrijven:

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Schrijf je nu kosteloos in. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Tijdens het webinar kun je live je vragen insturen voor de sprekers!

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Ben je verhinderd op het tijdstip? Schrijf je dan toch in en ontvang na afloop een link naar de replay.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vakblad TankPro organiseert gratis webinar over toekomst tankstations | TankPro.nl

Vakblad TankPro organiseert gratis webinar over toekomst tankstations

Het zijn roerige tijden voor de sector. Het coronavirus grijpt snel om zich heen en zal zonder meer ook  tankstations flink treffen. Tegelijkertijd krijgt de branche nog veel meer uitdagingen te verduren. De toename van het aantal elektrische auto’s gaat komende 15 jaar grote gevolgen hebben voor de verkoop van brandstoffen en de omzet van tankstations. Dat blijkt uit het rapport ‘Tankstations in transitie’, dat in opdracht van de VNPI door onderzoeksbureau Berenschot werd opgesteld. Op woensdag 18 maart (van 15.30 tot 16.15 uur) gaat vakblad TankPro in een gratis webinar dieper in op de huidige stand van zaken en op de conclusies uit dit rapport. Te gast zijn onderzoeker Wouter Metzlar (Berenschot), Marnix Koopmans (VNPI) en Shell-ondernemer Koen van der Knaap.

Presentatie door:

Remco Nieuwenbroek, hoofdredacteur TankPro

Gasten aan tafel:

Wouter Metzlar, managing consultant onderzoeksbureau Berenschot
Marnix Koopmans, manager public affairs VNPI
Koen van der Knaap, ondernemer Shell-station Rotterdam Nesselande

Inschrijven:

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Schrijf je nu kosteloos in. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail. Tijdens het webinar kun je live je vragen insturen voor de sprekers!

Het webinar duurt ongeveer 45 minuten. Ben je verhinderd op het tijdstip? Schrijf je dan toch in en ontvang na afloop een link naar de replay.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.