GreenFleet Event 2020: Missie zero emissie

Na een succesvolle en drukbezochte vuurdoop vorig jaar, slaan vakbladen TankPro en Automobiel Management de handen ineen voor de tweede editie van het GreenFleet Event. Thema komende editie is ‘Missie zero emissie’. Wat zijn de grootste kansen en uitdagingen op weg naar groene mobiliteit? GreenFleet 2020 staat op donderdag 25 juni in de agenda.

Door de energietransitie gaat de wereld van mobiliteit en vervoer komende decennia flink veranderen. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? En op de lange termijn? Vakbladen Automobiel Management en TankPro.nl werken samen om de doelgroepen van beide vakbladen te helpen met hun missie om te werken aan zero emissie.

Gevolgen energietransitie

Welke gevolgen heeft de opkomst van elektrische auto’s? Zijn auto’s met stekker in 2030 de nieuwe norm? En hoe zit het eigenlijk met de kansen voor andere alternatieve brandstoffen zoals waterstof, HVO, groengas en LNG? Op deze – en nog veel meer – vragen gaan we samen met een groot aantal inspirerende en deskundige sprekers een antwoord vinden tijdens de tweede editie van GreenFleet.

GreenFleet Event 2020 brengt olie-/energiemaatschappijen, leveranciers van nieuwe brandstoffen, tankstation-ondernemers, auto-importeurs, dealers, leasemaatschappijen, fleetowners, wagenparkbeheerders, dienstverleners en overheid samen om aan de slag te gaan met groene mobiliteit.

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan het congres? Kijk dan snel op www.greenfleetevent.nl of neem direct contact op met hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek. Dat kan via remco.nieuwenbroek@promedia.nl. 

Lees ook:

Bekijk hieronder de fotoreportage van het GreenFleet Congres 2019 (Foto’s: Robin Britstra)

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GreenFleet Event 2020: Missie zero emissie | TankPro.nl

GreenFleet Event 2020: Missie zero emissie

Na een succesvolle en drukbezochte vuurdoop vorig jaar, slaan vakbladen TankPro en Automobiel Management de handen ineen voor de tweede editie van het GreenFleet Event. Thema komende editie is ‘Missie zero emissie’. Wat zijn de grootste kansen en uitdagingen op weg naar groene mobiliteit? GreenFleet 2020 staat op donderdag 25 juni in de agenda.

Door de energietransitie gaat de wereld van mobiliteit en vervoer komende decennia flink veranderen. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? En op de lange termijn? Vakbladen Automobiel Management en TankPro.nl werken samen om de doelgroepen van beide vakbladen te helpen met hun missie om te werken aan zero emissie.

Gevolgen energietransitie

Welke gevolgen heeft de opkomst van elektrische auto’s? Zijn auto’s met stekker in 2030 de nieuwe norm? En hoe zit het eigenlijk met de kansen voor andere alternatieve brandstoffen zoals waterstof, HVO, groengas en LNG? Op deze – en nog veel meer – vragen gaan we samen met een groot aantal inspirerende en deskundige sprekers een antwoord vinden tijdens de tweede editie van GreenFleet.

GreenFleet Event 2020 brengt olie-/energiemaatschappijen, leveranciers van nieuwe brandstoffen, tankstation-ondernemers, auto-importeurs, dealers, leasemaatschappijen, fleetowners, wagenparkbeheerders, dienstverleners en overheid samen om aan de slag te gaan met groene mobiliteit.

Wilt u een inhoudelijke bijdrage leveren aan het congres? Kijk dan snel op www.greenfleetevent.nl of neem direct contact op met hoofdredacteur Remco Nieuwenbroek. Dat kan via remco.nieuwenbroek@promedia.nl. 

Lees ook:

Bekijk hieronder de fotoreportage van het GreenFleet Congres 2019 (Foto’s: Robin Britstra)

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.