Lees TankPro Magazine, nummer 1

In het februari-nummer van TankPro Magazine namen we het onderzoek ‘Tankstations in Transitie’ van Bureau Berenschot uitgebreid onder de loep. Steeds meer tankstations zien kansen voor snelladers voor elektrische auto’s. Maar waar moet je op letten als je kiest voor laadpalen bij je locatie? 

En verder

Bij Moments & More van Vissers Energy Group werd een vegetarische kroket getest. Hoe smaakt deze vegasnack? In dit nummer stonden we ook stil bij het thema veiligheid. Wat betekent de opkomst van nieuwe brandstoffen voor de veiligheid op het voorterrein? We spraken erover met Dennis Klarenbeek van BigBrother en Wim Schouten van NOVE. Verder onder meer aandacht voor Hello Carwash en D!Vers in Woerden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dennis Moerkens

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.