Tamoil breidt verder uit, locatie nummer 212 is een feit

Tamoil heeft een nieuw tankstation geopend aan de Beneden Veensloot in het Groningse Meeden. De nieuwe onbemande locatie draait volledig op groene stroom. De energie is afkomstig van 48 zonnepanelen die op het dak van het station liggen. Ook wordt groene energie afgenomen van het Zonnepark XXL bij het TT Circuit in Assen.

De onbemande locatie is royaal opgezet voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De locatie ligt onder aan de op- en afrit Meeden van de N33. Klanten kunnen er terecht voor Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5) en diesel. De snelheid van de dieselpomp kan worden opgeschakeld van 40 naar 80 liter per minuut.

Tamoil is inmiddels meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en bouwt hard aan het uitbreiden van het netwerk. Vorige maand werd een nieuwe onbemande locatie aan de Bergsestraat in Huijbergen geopend. Hiermee verstevigt Tamoil haar aanwezigheid in het westen van Noord-Brabant. Op de luifel van dit tankstation – dat naast autobedrijf Loos ligt – stond tot voor kort nog het Texaco-merk.

Verduurzamen aanbod

“Onze ambitie is niet alleen om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden”, zegt Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland. “Daarnaast zoeken wij altijd naar manieren om onze tankstations te verduurzamen.” Tamoil produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt klanten op een aantal tankstations diverse duurzame brandstoffen aan, zoals CNG (groengas) en Neste MY Renewable Diesel (HVO).

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil breidt verder uit, locatie nummer 212 is een feit | TankPro.nl

Tamoil breidt verder uit, locatie nummer 212 is een feit

Tamoil heeft een nieuw tankstation geopend aan de Beneden Veensloot in het Groningse Meeden. De nieuwe onbemande locatie draait volledig op groene stroom. De energie is afkomstig van 48 zonnepanelen die op het dak van het station liggen. Ook wordt groene energie afgenomen van het Zonnepark XXL bij het TT Circuit in Assen.

De onbemande locatie is royaal opgezet voor zowel particuliere als zakelijke klanten. De locatie ligt onder aan de op- en afrit Meeden van de N33. Klanten kunnen er terecht voor Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5) en diesel. De snelheid van de dieselpomp kan worden opgeschakeld van 40 naar 80 liter per minuut.

Tamoil is inmiddels meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en bouwt hard aan het uitbreiden van het netwerk. Vorige maand werd een nieuwe onbemande locatie aan de Bergsestraat in Huijbergen geopend. Hiermee verstevigt Tamoil haar aanwezigheid in het westen van Noord-Brabant. Op de luifel van dit tankstation – dat naast autobedrijf Loos ligt – stond tot voor kort nog het Texaco-merk.

Verduurzamen aanbod

“Onze ambitie is niet alleen om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden”, zegt Ronald Kempen, Managing Director van Tamoil Nederland. “Daarnaast zoeken wij altijd naar manieren om onze tankstations te verduurzamen.” Tamoil produceert groene stroom voor haar netwerk van tankstations en biedt klanten op een aantal tankstations diverse duurzame brandstoffen aan, zoals CNG (groengas) en Neste MY Renewable Diesel (HVO).

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.