Foto's: Robin Britstra

Newco Europe zet Total De Lokkant in het zonnetje tijdens vakbeurs

Foto’s: Robin Britstra

Smartphone- en tablet-accessoires bieden grote kansen voor de shop. Speciaal voor tankstations verkoopt Newco Europe sinds september vorig jaar de AllRideConnect-lijn. Onlangs werd het 500.000ste product uit deze lijn gekocht. Om dit te vieren werd de betreffende locatie – Total De Lokkant in Haps – tijdens de Tankstation Vakbeurs in het zonnetje gezet.

Uit handen van Eric van der Heijden van Newco Europe ontvingen Eric van den Besselaar en Willy van den Hoogen van de Total-locatie het certificaat op de stand in Expo Houten. Samen met het tankstation zal de non-food leverancier komende tijd een actie op touw zetten waarbij klanten in aanmerking kunnen komen voor een product uit dit assortiment.

Vorig jaar lanceerde de non-food leverancier de nieuwe AllRide Connect lijn. Voor tankstations bieden de producten uit dit assortiment interessante mogelijkheden. De vraag naar opladers, hoofdtelefoons en powerbanks is bij tankstationbezoekers immers groot. Alle producten voldoen aan de wettelijke EU-voorschriften (RoHS), de Apple-accessoires zijn bovendien MFI-gecertificeerd.

Met de nieuwe verpakking is bovendien ingezet op de uitstraling van de collectie. Volgens Newco Europe zorgt de  compacte verpakking met strakke uitstraling en duidelijke informatie voor een betere presentatie in het schap en kunnen er meer producten per meter worden gepresenteerd.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Newco Europe zet Total De Lokkant in het zonnetje tijdens vakbeurs | TankPro.nl
Foto's: Robin Britstra

Newco Europe zet Total De Lokkant in het zonnetje tijdens vakbeurs

Foto’s: Robin Britstra

Smartphone- en tablet-accessoires bieden grote kansen voor de shop. Speciaal voor tankstations verkoopt Newco Europe sinds september vorig jaar de AllRideConnect-lijn. Onlangs werd het 500.000ste product uit deze lijn gekocht. Om dit te vieren werd de betreffende locatie – Total De Lokkant in Haps – tijdens de Tankstation Vakbeurs in het zonnetje gezet.

Uit handen van Eric van der Heijden van Newco Europe ontvingen Eric van den Besselaar en Willy van den Hoogen van de Total-locatie het certificaat op de stand in Expo Houten. Samen met het tankstation zal de non-food leverancier komende tijd een actie op touw zetten waarbij klanten in aanmerking kunnen komen voor een product uit dit assortiment.

Vorig jaar lanceerde de non-food leverancier de nieuwe AllRide Connect lijn. Voor tankstations bieden de producten uit dit assortiment interessante mogelijkheden. De vraag naar opladers, hoofdtelefoons en powerbanks is bij tankstationbezoekers immers groot. Alle producten voldoen aan de wettelijke EU-voorschriften (RoHS), de Apple-accessoires zijn bovendien MFI-gecertificeerd.

Met de nieuwe verpakking is bovendien ingezet op de uitstraling van de collectie. Volgens Newco Europe zorgt de  compacte verpakking met strakke uitstraling en duidelijke informatie voor een betere presentatie in het schap en kunnen er meer producten per meter worden gepresenteerd.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.