GreenFleet Event 2019: wordt het tanken of laden?

De energietransitie gaat de wereld van mobiliteit en vervoer komende decennia op z’n kop zetten. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? En op de lange termijn? Vakbladen Automobiel Management en TankPro.nl organiseren tijdens de Tankstation Vakbeurs 2019 (6 en 7 november) in Expo Houten samen het nieuwe evenement GreenFleet Event 2019. Op de tweede dag staat bovendien het GreenFleet Congres op het programma met als thema: het nieuwe rijden: tanken of laden?

GreenFleet Event 2019 brengt de autobranche en brandstof- en energieleveranciers samen om het antwoord te vinden op de vraag: wordt het tanken of laden? En wat wordt de rol van waterstof? Hoe snel gaat de ontwikkeling van stekkerauto’s? En op welke mix van brandstoffen leg je de focus? Op deze en nog veel meer vragen zullen verschillende experts antwoord geven. Zij schetsen een toekomstvisie die u helpt gefundeerde keuzes te maken voor de toekomst.

Naast de beursvloer vindt op donderdag 7 november de eerste editie van het GreenFleet Congres plaats. Op het programma staan sessies en presentaties van onder meer Robin Geijer en Paul de Winter van PitPoint (De brandstofmix van 2020-2030), Stacey Links (Machtspolitiek China & de gevolgen voor de autobranche), Raymond Gense van Pon Holdings (Op welke brandstoffen zetten de grote autofabrikanten in?), Adwin Martens van WaterstofNet (En toch wordt het waterstof) en Eric Vousten van VMS | Insight (Zakelijke mobiliteit volop in verandering).

Gevolgen van het Klimaatakkoord

Ook discussiëren Joris Laponder (Eneco eMobility), Patrick Roozeman (MultiTankcard), Dirk van den Blink (Vereniging Elektrische Rijders) en Paul Broos (Stedin) over alle uitdagingen die de opkomst van elektrisch rijden en laden met zich meebrengt. Het slotakkoord is een debat waarin branche en gebruiker debatteren over de gevolgen van het Klimaatakkoord. Deelnemers zijn Jan Bessembinders (BOVAG), Marnix Koopmans (VNPI), Jan van Delft (Vereniging Zakelijke Rijders), Pepijn Vloemans (Fastned) en Angelique Berden (VVG/Platform Autogas). 

GreenFleet Event 2019 vindt gelijktijdig plaats met de Tankstation Vakbeurs, de grootste vakbeurs in de Benelux voor oliemaatschappijen, tankstations en leveranciers van brandstoffen en laadpalen. Via deze link kunt u zich inschrijven voor deelname. Met het toegangsbewijs kunt u op beide dagen ook de Tankstation Vakbeurs bezoeken.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

GreenFleet Event 2019: wordt het tanken of laden? | TankPro.nl

GreenFleet Event 2019: wordt het tanken of laden?

De energietransitie gaat de wereld van mobiliteit en vervoer komende decennia op z’n kop zetten. Maar wat zijn de gevolgen voor gebruikers én aanbieders van auto’s en brandstoffen komende jaren? En op de lange termijn? Vakbladen Automobiel Management en TankPro.nl organiseren tijdens de Tankstation Vakbeurs 2019 (6 en 7 november) in Expo Houten samen het nieuwe evenement GreenFleet Event 2019. Op de tweede dag staat bovendien het GreenFleet Congres op het programma met als thema: het nieuwe rijden: tanken of laden?

GreenFleet Event 2019 brengt de autobranche en brandstof- en energieleveranciers samen om het antwoord te vinden op de vraag: wordt het tanken of laden? En wat wordt de rol van waterstof? Hoe snel gaat de ontwikkeling van stekkerauto’s? En op welke mix van brandstoffen leg je de focus? Op deze en nog veel meer vragen zullen verschillende experts antwoord geven. Zij schetsen een toekomstvisie die u helpt gefundeerde keuzes te maken voor de toekomst.

Naast de beursvloer vindt op donderdag 7 november de eerste editie van het GreenFleet Congres plaats. Op het programma staan sessies en presentaties van onder meer Robin Geijer en Paul de Winter van PitPoint (De brandstofmix van 2020-2030), Stacey Links (Machtspolitiek China & de gevolgen voor de autobranche), Raymond Gense van Pon Holdings (Op welke brandstoffen zetten de grote autofabrikanten in?), Adwin Martens van WaterstofNet (En toch wordt het waterstof) en Eric Vousten van VMS | Insight (Zakelijke mobiliteit volop in verandering).

Gevolgen van het Klimaatakkoord

Ook discussiëren Joris Laponder (Eneco eMobility), Patrick Roozeman (MultiTankcard), Dirk van den Blink (Vereniging Elektrische Rijders) en Paul Broos (Stedin) over alle uitdagingen die de opkomst van elektrisch rijden en laden met zich meebrengt. Het slotakkoord is een debat waarin branche en gebruiker debatteren over de gevolgen van het Klimaatakkoord. Deelnemers zijn Jan Bessembinders (BOVAG), Marnix Koopmans (VNPI), Jan van Delft (Vereniging Zakelijke Rijders), Pepijn Vloemans (Fastned) en Angelique Berden (VVG/Platform Autogas). 

GreenFleet Event 2019 vindt gelijktijdig plaats met de Tankstation Vakbeurs, de grootste vakbeurs in de Benelux voor oliemaatschappijen, tankstations en leveranciers van brandstoffen en laadpalen. Via deze link kunt u zich inschrijven voor deelname. Met het toegangsbewijs kunt u op beide dagen ook de Tankstation Vakbeurs bezoeken.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.