Tamoil voegt onbemand tankstation in Huijbergen toe aan netwerk

Tamoil heeft deze week een nieuwe onbemande locatie geopend. Deze Tamoil Express ligt aan de Bergsestraat in Huijbergen. Hiermee verstevigt Tamoil haar aanwezigheid in het westen van Noord-Brabant. Op de luifel van het tankstation – dat naast autobedrijf Loos ligt – stond tot voor kort nog het Texaco-merk.

Tamoil exploiteert daarmee 211 tankstations in Nederland. “Onze ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden.”, zegt directeur Ronald Kempen van Tamoil Nederland. “Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Huijbergen mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.”

Bij het onbemande tankstation kunnen klanten terecht voor Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5), Diesel en LPG. Tamoil viert de opening van haar nieuwste tankstation met een openingsactie. Klanten profiteren tot en met 31 oktober van kortingen op brandstoffen.

Samenwerkingen

Tamoil exploiteert op dit moment meer dan tweehonderd tankstations in Nederland. De focus ligt naast de bekende fossiele brandstoffen ook op duurzamere brandstoffen zoals SuperE10Plus, CNG en HVO. Daarnaast maakte Tamoil als eerste oliemaatschappij in Nederland mobiel betalen aan de pomp mogelijk en introduceerde zij in samenwerking met Energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app. Eerder dit jaar maakte de onderneming bekend dat een aantal Express-locaties op het terrein een Quiosk-automaat krijgen. Klanten kunnen hun drankje of snack voortaan uit een automaat halen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil voegt onbemand tankstation in Huijbergen toe aan netwerk | TankPro.nl

Tamoil voegt onbemand tankstation in Huijbergen toe aan netwerk

Tamoil heeft deze week een nieuwe onbemande locatie geopend. Deze Tamoil Express ligt aan de Bergsestraat in Huijbergen. Hiermee verstevigt Tamoil haar aanwezigheid in het westen van Noord-Brabant. Op de luifel van het tankstation – dat naast autobedrijf Loos ligt – stond tot voor kort nog het Texaco-merk.

Tamoil exploiteert daarmee 211 tankstations in Nederland. “Onze ambitie is om de komende jaren het aantal tankstations verder uit te breiden.”, zegt directeur Ronald Kempen van Tamoil Nederland. “Door de opening van dit nieuwe onbemande tankstation is het nu ook in Huijbergen mogelijk voor consumenten om een hoge kwaliteit brandstof tegen een scherpe prijs te tanken.”

Bij het onbemande tankstation kunnen klanten terecht voor Euro 95 (E10), Superplus 98 (E5), Diesel en LPG. Tamoil viert de opening van haar nieuwste tankstation met een openingsactie. Klanten profiteren tot en met 31 oktober van kortingen op brandstoffen.

Samenwerkingen

Tamoil exploiteert op dit moment meer dan tweehonderd tankstations in Nederland. De focus ligt naast de bekende fossiele brandstoffen ook op duurzamere brandstoffen zoals SuperE10Plus, CNG en HVO. Daarnaast maakte Tamoil als eerste oliemaatschappij in Nederland mobiel betalen aan de pomp mogelijk en introduceerde zij in samenwerking met Energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app. Eerder dit jaar maakte de onderneming bekend dat een aantal Express-locaties op het terrein een Quiosk-automaat krijgen. Klanten kunnen hun drankje of snack voortaan uit een automaat halen.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.