BP Nederland introduceert nieuwe betaalmethode BPme

BP Nederland is gestart met de nationale uitrol van de nieuwe app BPme. Met deze applicatie kunnen klanten vanuit hun auto snel en gemakkelijk voor brandstof betalen. Bovendien kunnen zij via de app hun FreeBees-kaart koppelen, hun transactiegeschiedenis bekijken en het dichtstbijzijnde BP tankstation vinden.

De app biedt uitkomst voor weggebruikers met weinig tijd of die hun kinderen – of andere kostbare lading – niet graag alleen in de auto laten terwijl ze binnen hun brandstof afrekenen. “BPme maakt tanken gemakkelijker, sneller en comfortabeler dan ooit tevoren”, vertelt Ruben Beens, Retail Operations Director voor BP in Nederland.

Hij vervolgt: “Wat de BPme-app bovendien uniek maakt is dat deze diverse betaalmogelijkheden biedt (niet alleen iDEAL en creditcard, maar ook de BP Tankpas) en dat klanten hun FreeBees-pas kunnen koppelen. In de nabije toekomst zullen we de toepassingsmogelijkheden van de app verder uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Uitbreiding

BPme is inmiddels beschikbaar op zo’n zeventig bemande BP tankstations in Nederland. Daar worden gedurende de komende periode extra stations aan toegevoegd tot aan een totaal aantal van ongeveer tweehonderd bemande tankstations eind 2019. In de loop van 2020 zal de BPme-app tevens op de onbemande BP-tankstations worden geïmplementeerd, (exclusief tankautomaten voor grotere voertuigen), waardoor het totaal aantal BP-tankstations waar met de app kan worden betaald, uiteindelijk op ongeveer driehonderd uitkomt.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP Nederland introduceert nieuwe betaalmethode BPme | TankPro.nl

BP Nederland introduceert nieuwe betaalmethode BPme

BP Nederland is gestart met de nationale uitrol van de nieuwe app BPme. Met deze applicatie kunnen klanten vanuit hun auto snel en gemakkelijk voor brandstof betalen. Bovendien kunnen zij via de app hun FreeBees-kaart koppelen, hun transactiegeschiedenis bekijken en het dichtstbijzijnde BP tankstation vinden.

De app biedt uitkomst voor weggebruikers met weinig tijd of die hun kinderen – of andere kostbare lading – niet graag alleen in de auto laten terwijl ze binnen hun brandstof afrekenen. “BPme maakt tanken gemakkelijker, sneller en comfortabeler dan ooit tevoren”, vertelt Ruben Beens, Retail Operations Director voor BP in Nederland.

Hij vervolgt: “Wat de BPme-app bovendien uniek maakt is dat deze diverse betaalmogelijkheden biedt (niet alleen iDEAL en creditcard, maar ook de BP Tankpas) en dat klanten hun FreeBees-pas kunnen koppelen. In de nabije toekomst zullen we de toepassingsmogelijkheden van de app verder uitbreiden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.”

Uitbreiding

BPme is inmiddels beschikbaar op zo’n zeventig bemande BP tankstations in Nederland. Daar worden gedurende de komende periode extra stations aan toegevoegd tot aan een totaal aantal van ongeveer tweehonderd bemande tankstations eind 2019. In de loop van 2020 zal de BPme-app tevens op de onbemande BP-tankstations worden geïmplementeerd, (exclusief tankautomaten voor grotere voertuigen), waardoor het totaal aantal BP-tankstations waar met de app kan worden betaald, uiteindelijk op ongeveer driehonderd uitkomt.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.