Lukoil opent nieuwe bemande locatie in Hardinxveld-Giessendam

Het zeventigste tankstation van Lukoil in Nederland wordt op donderdag 5 september officieel geopend. De nieuwe locatie ligt aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam, tussen afrit 25 (Sliedrecht-Oost) en afrit 26 (Hardinxveld-Giessendam) van de snelweg A15. Het bemande station beschikt over een shop en over een wasstraat.

Het nieuwe tankstation, nummer 225 van Lukoil in de Benelux, weerspiegelt volgens het energieconcern de ambitie om te blijven investeren in belangrijke economische regio’s en daarmee diverse soorten brandstoffen tegen lage prijzen aan te bieden. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Er zijn bij het station speciale rijstroken voor vrachtwagens, die voorzien zijn van hogesnelheidspompen.

In de shop kunnen bezoekers onder meer vers belegde broodjes bestellen. Ook pizza behoort tot de mogelijkheden. Er is een Chaqwa-koffiehoek ingericht en er zijn twaalf zitplaatsen gerealiseerd. Ook het wassen van de auto behoort tot de mogelijkheden. In de wasstraat kunnen klanten hun auto laten verwennen door een ‘lavawash met een infinite mousse’.

1500 tankstations in Europa

Lukoil is één van de grootste private en beursgenoteerde energiebedrijven ter wereld en actief in veertig landen op vier continenten. De activiteiten in Europa zijn de ontginning, productie en raffinage van olie en gas, alsook marketing, stroomvoorziening en hernieuwbare energie. Op vlak van downstream-activiteiten bedient Lukoil vier raffinaderijen en ongeveer 1500 tankstations in Europa.

In 2007 werd Lukoil actief op de Benelux-markt, met de overname van 157 JET-tankstations in België en Luxemburg. In 2012 volgde de overname van 59 tankstations van de Verolma Groep in Nederland en in 2013 de aankoop van 21 tankstations van Rotonde. De overname van AutoMaas eind 2015 was de volgende stap.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lukoil opent nieuwe bemande locatie in Hardinxveld-Giessendam | TankPro.nl

Lukoil opent nieuwe bemande locatie in Hardinxveld-Giessendam

Het zeventigste tankstation van Lukoil in Nederland wordt op donderdag 5 september officieel geopend. De nieuwe locatie ligt aan de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam, tussen afrit 25 (Sliedrecht-Oost) en afrit 26 (Hardinxveld-Giessendam) van de snelweg A15. Het bemande station beschikt over een shop en over een wasstraat.

Het nieuwe tankstation, nummer 225 van Lukoil in de Benelux, weerspiegelt volgens het energieconcern de ambitie om te blijven investeren in belangrijke economische regio’s en daarmee diverse soorten brandstoffen tegen lage prijzen aan te bieden. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke rijders. Er zijn bij het station speciale rijstroken voor vrachtwagens, die voorzien zijn van hogesnelheidspompen.

In de shop kunnen bezoekers onder meer vers belegde broodjes bestellen. Ook pizza behoort tot de mogelijkheden. Er is een Chaqwa-koffiehoek ingericht en er zijn twaalf zitplaatsen gerealiseerd. Ook het wassen van de auto behoort tot de mogelijkheden. In de wasstraat kunnen klanten hun auto laten verwennen door een ‘lavawash met een infinite mousse’.

1500 tankstations in Europa

Lukoil is één van de grootste private en beursgenoteerde energiebedrijven ter wereld en actief in veertig landen op vier continenten. De activiteiten in Europa zijn de ontginning, productie en raffinage van olie en gas, alsook marketing, stroomvoorziening en hernieuwbare energie. Op vlak van downstream-activiteiten bedient Lukoil vier raffinaderijen en ongeveer 1500 tankstations in Europa.

In 2007 werd Lukoil actief op de Benelux-markt, met de overname van 157 JET-tankstations in België en Luxemburg. In 2012 volgde de overname van 59 tankstations van de Verolma Groep in Nederland en in 2013 de aankoop van 21 tankstations van Rotonde. De overname van AutoMaas eind 2015 was de volgende stap.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.