Nieuwe locatie Tamoil in Oegstgeest, Express-station in Beesd heropend

Tamoil heeft een nieuw onbemand tankstation aan zijn netwerk toegevoegd. Het gaat om een Express-locatie op bedrijventerrein De Boeg, langs de A44 in Oegstgeest. Na een grondige verbouwing is ook de Tamoil Express aan de Parkweg in Beesd weer in heropend. Voortaan is het op deze locatie ook mogelijk om AdBlue te tanken.

Het station langs de A44 is te vinden op het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein De Boeg, vlakbij de snelweg. Het oude MEOB-terrein werd door de gemeente Oegstgeest aangekocht van het Rijksvastgoedbedrijf en vervolgens overgenomen door een samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers. Doordat de bedrijven, naast Tamoil onder meer een bouwmarkt en een tuincentrum, gebruikmaken van zonnepanelen en verschillende WKO’s (warmte- en koudeopslag) kan het terrein volledig gasloos opereren.

Na een verbouwing is ook het Tamoil Express-station aan de Parkweg in Beesd weer open voor gebruik. Bij dit onbemande tankstation kunnen klanten terecht voor benzine, diesel en CNG. Ook is het mogelijk voor vrachtwagens, bestelauto’s en personenauto’s om AdBlue te tanken. Inmiddels biedt Tamoil AdBlue aan de pomp aan op 22 tanklocaties.

Tamoil exploiteert op dit moment meer dan tweehonderd tankstations in Nederland. De focus ligt naast de bekende fossiele brandstoffen ook op duurzamere brandstoffen zoals SuperE10Plus, CNG en HVO/Blauwe Diesel. Daarnaast maakte Tamoil als eerste oliemaatschappij in Nederland mobiel betalen aan de pomp mogelijk en introduceerde zij in samenwerking met Energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app. Eerder dit jaar maakte de onderneming bekend dat een aantal Express-locaties op het terrein een Quiosk-automaat krijgen. Klanten kunnen hun drankje of snack voortaan uit een automaat halen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe locatie Tamoil in Oegstgeest, Express-station in Beesd heropend | TankPro.nl

Nieuwe locatie Tamoil in Oegstgeest, Express-station in Beesd heropend

Tamoil heeft een nieuw onbemand tankstation aan zijn netwerk toegevoegd. Het gaat om een Express-locatie op bedrijventerrein De Boeg, langs de A44 in Oegstgeest. Na een grondige verbouwing is ook de Tamoil Express aan de Parkweg in Beesd weer in heropend. Voortaan is het op deze locatie ook mogelijk om AdBlue te tanken.

Het station langs de A44 is te vinden op het nieuw ontwikkelde bedrijventerrein De Boeg, vlakbij de snelweg. Het oude MEOB-terrein werd door de gemeente Oegstgeest aangekocht van het Rijksvastgoedbedrijf en vervolgens overgenomen door een samenwerkingsverband van lokale en regionale ondernemers. Doordat de bedrijven, naast Tamoil onder meer een bouwmarkt en een tuincentrum, gebruikmaken van zonnepanelen en verschillende WKO’s (warmte- en koudeopslag) kan het terrein volledig gasloos opereren.

Na een verbouwing is ook het Tamoil Express-station aan de Parkweg in Beesd weer open voor gebruik. Bij dit onbemande tankstation kunnen klanten terecht voor benzine, diesel en CNG. Ook is het mogelijk voor vrachtwagens, bestelauto’s en personenauto’s om AdBlue te tanken. Inmiddels biedt Tamoil AdBlue aan de pomp aan op 22 tanklocaties.

Tamoil exploiteert op dit moment meer dan tweehonderd tankstations in Nederland. De focus ligt naast de bekende fossiele brandstoffen ook op duurzamere brandstoffen zoals SuperE10Plus, CNG en HVO/Blauwe Diesel. Daarnaast maakte Tamoil als eerste oliemaatschappij in Nederland mobiel betalen aan de pomp mogelijk en introduceerde zij in samenwerking met Energiedirect.nl in 2017 de Tankey-app. Eerder dit jaar maakte de onderneming bekend dat een aantal Express-locaties op het terrein een Quiosk-automaat krijgen. Klanten kunnen hun drankje of snack voortaan uit een automaat halen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.