Brandstofpompen Wayne weer volop verkrijgbaar bij Hamer

De problemen met de levering van brandstofpompen van Wayne zijn opgelost. Dat laat technisch dienstverlener Hamer weten. Het bedrijf uit Apeldoorn is distributeur van de producten van Wayne in de Benelux. Verplaatsing van de assemblage van Zweden naar Schotland zorgde voor lange levertijden. Maar die problemen zijn nu verholpen.

Wayne is één van de grootste producenten van brandstofpompen ter wereld en onderdeel van Dover Fueling Solutions. De populaire Global Starlijn werd een paar jaar geleden opgevolgd door de nieuwe Helixlijn. Vooral de modulaire opbouw, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van gelijke onderdelen, maken de pompen tot een populair product.

Sinds medio 2018 wordt de lijn in het Schotse Dundee geassembleerd en niet langer in Malmö in Zweden. “Helaas is het verplaatsen van de assemblage niet zonder problemen verlopen”, laat John Dijkman van Hamer weten. “Door tegenvallers liep de levertijd steeds verder op en waren ook reserve-onderdelen moeilijk te verkrijgen.”

Hamer heeft als distributeur van Wayne in de Benelux de afgelopen periode veel nee aan klanten moeten verkopen. “Wayne heeft alle zeilen bijgezet om de problemen te tackelen en de productie te verhogen om de achterstand in te lopen.” Sinds begin 2019 is de levering van Helix-brandstofpompen weer onder controle. “Dit betekent dat we weer Wayne Helix-pompen in de Benelux kunnen leveren op basis van marktconforme levertijden.”

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Brandstofpompen Wayne weer volop verkrijgbaar bij Hamer | TankPro.nl

Brandstofpompen Wayne weer volop verkrijgbaar bij Hamer

De problemen met de levering van brandstofpompen van Wayne zijn opgelost. Dat laat technisch dienstverlener Hamer weten. Het bedrijf uit Apeldoorn is distributeur van de producten van Wayne in de Benelux. Verplaatsing van de assemblage van Zweden naar Schotland zorgde voor lange levertijden. Maar die problemen zijn nu verholpen.

Wayne is één van de grootste producenten van brandstofpompen ter wereld en onderdeel van Dover Fueling Solutions. De populaire Global Starlijn werd een paar jaar geleden opgevolgd door de nieuwe Helixlijn. Vooral de modulaire opbouw, waarbij zoveel mogelijk gebruik wordt gemaakt van gelijke onderdelen, maken de pompen tot een populair product.

Sinds medio 2018 wordt de lijn in het Schotse Dundee geassembleerd en niet langer in Malmö in Zweden. “Helaas is het verplaatsen van de assemblage niet zonder problemen verlopen”, laat John Dijkman van Hamer weten. “Door tegenvallers liep de levertijd steeds verder op en waren ook reserve-onderdelen moeilijk te verkrijgen.”

Hamer heeft als distributeur van Wayne in de Benelux de afgelopen periode veel nee aan klanten moeten verkopen. “Wayne heeft alle zeilen bijgezet om de problemen te tackelen en de productie te verhogen om de achterstand in te lopen.” Sinds begin 2019 is de levering van Helix-brandstofpompen weer onder controle. “Dit betekent dat we weer Wayne Helix-pompen in de Benelux kunnen leveren op basis van marktconforme levertijden.”

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.