BP en Total starten samenwerking voor acceptatie van tankpassen

BP en Total hebben een overeenkomst gesloten voor de wederzijdse acceptatie van elkaars tankpassen. Klanten van beide maatschappijen kunnen daardoor terecht bij meer dan 1100 tankstations in Nederland. Sinds vorige maand is het voor gebruikers van de tankkaarten al mogelijk om bij al deze locaties te betalen met beide passen.

“We gaan naast de reeds bestaande partnerschappen ook een samenwerking aan met BP voor het gebruik van hun kaarten bij onze stations en andersom. Daarmee kunnen klanten met hun pas terecht op een groeiend aantal stations in Nederland en vergroten we onze service nog verder”, aldus Geert Houbrechts, directeur retail bij Total eerder in TankPro Magazine.

Klanten kunnen voortaan met hun BP Tankpas snel en eenvoudig brandstof afrekenen bij Total-tankstations. Omgekeerd worden tankpassen van Total ook bij BP-stations geaccepteerd. Dat maakt het leven er voor de klant onderweg nog wat prettiger op. Omrijden is daardoor minder vaak nodig. Ook in omringende landen zijn beide maatschappijen overigens een samenwerking met elkaar aangegaan. Alle brandstofkosten komen voor de klant op een overzichtelijke verzamelfactuur te staan.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BP en Total starten samenwerking voor acceptatie van tankpassen | TankPro.nl

BP en Total starten samenwerking voor acceptatie van tankpassen

BP en Total hebben een overeenkomst gesloten voor de wederzijdse acceptatie van elkaars tankpassen. Klanten van beide maatschappijen kunnen daardoor terecht bij meer dan 1100 tankstations in Nederland. Sinds vorige maand is het voor gebruikers van de tankkaarten al mogelijk om bij al deze locaties te betalen met beide passen.

“We gaan naast de reeds bestaande partnerschappen ook een samenwerking aan met BP voor het gebruik van hun kaarten bij onze stations en andersom. Daarmee kunnen klanten met hun pas terecht op een groeiend aantal stations in Nederland en vergroten we onze service nog verder”, aldus Geert Houbrechts, directeur retail bij Total eerder in TankPro Magazine.

Klanten kunnen voortaan met hun BP Tankpas snel en eenvoudig brandstof afrekenen bij Total-tankstations. Omgekeerd worden tankpassen van Total ook bij BP-stations geaccepteerd. Dat maakt het leven er voor de klant onderweg nog wat prettiger op. Omrijden is daardoor minder vaak nodig. Ook in omringende landen zijn beide maatschappijen overigens een samenwerking met elkaar aangegaan. Alle brandstofkosten komen voor de klant op een overzichtelijke verzamelfactuur te staan.

Lees ook:

Onderwerpen: , , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.