TinQ breidt uit met een zestal nieuwe tanklocaties

TinQ gaat het nieuwe jaar voortvarend van start met de opening van een aantal nieuwe tankstations. Na de opening van de nieuwbouwlocatie langs de A50 bij Uden eind januari opent de keten nog eens zes locaties. Vollenhoven Olie kleurde een Shell-locatie om naar het AVIA-merk, Van Staveren koos in Voorthuizen voor Shell express in plaats van Tank S.

TinQ blijft de onbetwiste koploper in de lijst van onbemande stations met op dit moment meer dan 325 tanklocaties. De nieuwe tankstations liggen in Amsterdam (Hoofdweg), Biervliet (Hoofdplaatseweg), Dodewaard (Dalwagen) en Arnhem (Kemperbergerweg). Ook wordt een nieuwe locatie gebouwd bij de entree van de nieuwbouwwijk Reitdiep in de stad Groningen. De laatste nieuwe aanwinst is het station bij Van der Valk Hotel De Witte Bergen langs de A1 bij afslag Eemnes.

Shell express en AVIA

Van Staveren, dat onlangs een samenwerking is aangegaan met BOL, liet een Tank S-locatie in Voorthuizen ombouwen. Sinds 1 februari staat er Shell express op de luifel van het station aan de Apeldoornseweg. Afgelopen zomer nam de keten uit Flevoland ook al een flink aantal tanklocaties onder handen. Het ging naast een Esso-tankstation in Almere om Tank S-stations in Emmeloord, Nijkerk en Lelystad. Die werden allemaal omgekleurd naar Shell. Twee al bestaande Shell-locaties, in Swifterbant en Emmeloord, gingen over naar Shell express.

Ook AVIA mag weer een vestiging bijschrijven aan het lijstje. Vollenhoven Olie kleurde namelijk zijn Shell-locatie in Sittard om naar het AVIA-merk. Het tankstation aan de Leyenbroekerweg gaat voortaan in het rood-wit door het leven. Het gaat om een bemande locatie waar klanten ook terecht kunnen in een shop en waar mogelijkheden zijn om de auto te laten wassen.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TinQ breidt uit met een zestal nieuwe tanklocaties | TankPro.nl

TinQ breidt uit met een zestal nieuwe tanklocaties

TinQ gaat het nieuwe jaar voortvarend van start met de opening van een aantal nieuwe tankstations. Na de opening van de nieuwbouwlocatie langs de A50 bij Uden eind januari opent de keten nog eens zes locaties. Vollenhoven Olie kleurde een Shell-locatie om naar het AVIA-merk, Van Staveren koos in Voorthuizen voor Shell express in plaats van Tank S.

TinQ blijft de onbetwiste koploper in de lijst van onbemande stations met op dit moment meer dan 325 tanklocaties. De nieuwe tankstations liggen in Amsterdam (Hoofdweg), Biervliet (Hoofdplaatseweg), Dodewaard (Dalwagen) en Arnhem (Kemperbergerweg). Ook wordt een nieuwe locatie gebouwd bij de entree van de nieuwbouwwijk Reitdiep in de stad Groningen. De laatste nieuwe aanwinst is het station bij Van der Valk Hotel De Witte Bergen langs de A1 bij afslag Eemnes.

Shell express en AVIA

Van Staveren, dat onlangs een samenwerking is aangegaan met BOL, liet een Tank S-locatie in Voorthuizen ombouwen. Sinds 1 februari staat er Shell express op de luifel van het station aan de Apeldoornseweg. Afgelopen zomer nam de keten uit Flevoland ook al een flink aantal tanklocaties onder handen. Het ging naast een Esso-tankstation in Almere om Tank S-stations in Emmeloord, Nijkerk en Lelystad. Die werden allemaal omgekleurd naar Shell. Twee al bestaande Shell-locaties, in Swifterbant en Emmeloord, gingen over naar Shell express.

Ook AVIA mag weer een vestiging bijschrijven aan het lijstje. Vollenhoven Olie kleurde namelijk zijn Shell-locatie in Sittard om naar het AVIA-merk. Het tankstation aan de Leyenbroekerweg gaat voortaan in het rood-wit door het leven. Het gaat om een bemande locatie waar klanten ook terecht kunnen in een shop en waar mogelijkheden zijn om de auto te laten wassen.

Lees ook: 

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.