Nieuwe tankstations voor Fieten Olie, TinQ en DCB Energy

Op de valreep opende Fieten Olie eind 2018 nog een nieuwe locatie. Het onbemande tankstation is te vinden in het Friese dorp Sint Nicolaasga, ten noordoosten van Lemmer. Ook TinQ voegt een nieuw station toe aan zijn netwerk, in de plaats Biervliet in Zeeuws-Vlaanderen. DCB Energy maakte deze week bekend dat het nieuwe Energy Hubs gaat bouwen in Eindhoven en Assen.

Het tankstation van Fieten Olie ligt aan de doorgaande weg vanaf de A6 richting Sint Nicolaasga (afrit 19). De locatie beschikt over drie dubbelzijdige pompen en naast diesel en benzine (Euro95) is er ook AdBlue verkrijgbaar. Het Drentse bedrijf start in 2019 bovendien met de bouw van zijn grootste tankstation. De vestiging in Hoofddorp krijgt tien opstelplaatsen en vier wasboxen. Fieten Olie heeft bovendien groen licht gekregen voor het bouwen van een tankstation met carwash in Nijverdal. De nieuwe locatie komt aan de Benjamin Franklinstraat op bedrijventerrein ‘t Lochter 3.

Alternatieve brandstoffen

DCB Energy gaat binnenkort aan de slag met het bouwen van een Energy Hub in Eindhoven, waar een groot aantal alternatieve brandstoffen verkrijgbaar zal zijn. Het bedrijf uit Spijkenisse laat verder weten dat het ook concrete plannen heeft voor een nieuw tankstation aan de oostkant van de A28 op bedrijventerrein Assen Zuid, direct naast het TT circuit Assen. Ook dit wordt een zogenaamde ‘Energy Hub’. Naast de vertrouwde brandstoffen richt DCB Energy zich ook op LNG, CNG en AdBlue. Daar komen binnenkort ook HVO en waterstof bij. Daarnaast zijn er plannen voor het plaatsen van laadpalen.

Onbemande koploper

TinQ, qua aantal locaties de grootste onbemande speler op de markt, breidt zijn netwerk uit met een station in Zeeuws-Vlaanderen. Het station aan de Hoofdplaatseweg in Biervliet droeg voorheen de kleuren van Lippens. Onlangs opende TinQ al nieuwe locaties in Willemstad, Andelst en Achthuizen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe tankstations voor Fieten Olie, TinQ en DCB Energy | TankPro.nl

Nieuwe tankstations voor Fieten Olie, TinQ en DCB Energy

Op de valreep opende Fieten Olie eind 2018 nog een nieuwe locatie. Het onbemande tankstation is te vinden in het Friese dorp Sint Nicolaasga, ten noordoosten van Lemmer. Ook TinQ voegt een nieuw station toe aan zijn netwerk, in de plaats Biervliet in Zeeuws-Vlaanderen. DCB Energy maakte deze week bekend dat het nieuwe Energy Hubs gaat bouwen in Eindhoven en Assen.

Het tankstation van Fieten Olie ligt aan de doorgaande weg vanaf de A6 richting Sint Nicolaasga (afrit 19). De locatie beschikt over drie dubbelzijdige pompen en naast diesel en benzine (Euro95) is er ook AdBlue verkrijgbaar. Het Drentse bedrijf start in 2019 bovendien met de bouw van zijn grootste tankstation. De vestiging in Hoofddorp krijgt tien opstelplaatsen en vier wasboxen. Fieten Olie heeft bovendien groen licht gekregen voor het bouwen van een tankstation met carwash in Nijverdal. De nieuwe locatie komt aan de Benjamin Franklinstraat op bedrijventerrein ‘t Lochter 3.

Alternatieve brandstoffen

DCB Energy gaat binnenkort aan de slag met het bouwen van een Energy Hub in Eindhoven, waar een groot aantal alternatieve brandstoffen verkrijgbaar zal zijn. Het bedrijf uit Spijkenisse laat verder weten dat het ook concrete plannen heeft voor een nieuw tankstation aan de oostkant van de A28 op bedrijventerrein Assen Zuid, direct naast het TT circuit Assen. Ook dit wordt een zogenaamde ‘Energy Hub’. Naast de vertrouwde brandstoffen richt DCB Energy zich ook op LNG, CNG en AdBlue. Daar komen binnenkort ook HVO en waterstof bij. Daarnaast zijn er plannen voor het plaatsen van laadpalen.

Onbemande koploper

TinQ, qua aantal locaties de grootste onbemande speler op de markt, breidt zijn netwerk uit met een station in Zeeuws-Vlaanderen. Het station aan de Hoofdplaatseweg in Biervliet droeg voorheen de kleuren van Lippens. Onlangs opende TinQ al nieuwe locaties in Willemstad, Andelst en Achthuizen.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.