Voorterrein van tankstation AVIA Sluis in nieuw jasje gestoken

Het AVIA-station aan de Sint Annastraat in Sluis heeft het voorterrein flink laten aanpakken. De pompen van de tanklocatie van familiebedrijf Biesbroeck zijn daarbij vervangen. Het project werd uitgevoerd door Mokobouw Fuel Systems.

De pompen waren aan vervanging toe na jarenlange trouwe dienst, vertelt Leon Jeekel van de totaalleverancier. “Er is gekozen voor de mooie Gilbarco SK700II-pompen in geheel roestvrijstalen Nordic-uitvoering met multimedia-schermen.” Ook werd op de locatie een AdBlue Tulip-unit geplaatst. “Deze unit van 1500 liter biedt tankmogelijkheden voor zowel trucks als personenauto’s.”

Workshop over AdBlue

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs verzorgt Mokobouw een workshop over de mogelijkheden die AdBlue voor tankstations biedt. De sessie staat op donderdag 22 november van 10.30 tot 11.15 uur op het programma in workshopzaal 2. Wat komt er kijken bij het aanbieden van AdBlue, welke investeringen brengt het met zich mee en voor welke locaties is dit eigenlijk interessant?

Jeekel: “Eigenlijk is het nu al min of meer onontbeerlijk voor een gemiddeld tankstation. Ik denk dat zo’n 40 procent van de stations in Nederland AdBlue aanbiedt. Vooral als je veel grootverbruikers hebt, waaronder vrachtwagens en bedrijfswagens, is het een must. Vanaf zo’n 2 miljoen liter per jaar is het al de moeite.”

Totaalleverancier Mokobouw is voor de Nederlandse markt onder meer distributeur van Gilbarco Dispensers, Veeder Root Tankinhoudsmeetsystemen, Red Jacket perspompen en ALX-tankautomaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Heerenveen en Bergschenhoek en een landelijk dekkend installatie- en servicenetwerk. Het bedrijf heeft standnummer 2.403 op de beursvloer in Houten.

De vakbeurs vindt dit jaar plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november 2018. Ga voor meer informatie en registratie naar de website van de Tankstation Vakbeurs 2018.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voorterrein van tankstation AVIA Sluis in nieuw jasje gestoken | TankPro.nl

Voorterrein van tankstation AVIA Sluis in nieuw jasje gestoken

Het AVIA-station aan de Sint Annastraat in Sluis heeft het voorterrein flink laten aanpakken. De pompen van de tanklocatie van familiebedrijf Biesbroeck zijn daarbij vervangen. Het project werd uitgevoerd door Mokobouw Fuel Systems.

De pompen waren aan vervanging toe na jarenlange trouwe dienst, vertelt Leon Jeekel van de totaalleverancier. “Er is gekozen voor de mooie Gilbarco SK700II-pompen in geheel roestvrijstalen Nordic-uitvoering met multimedia-schermen.” Ook werd op de locatie een AdBlue Tulip-unit geplaatst. “Deze unit van 1500 liter biedt tankmogelijkheden voor zowel trucks als personenauto’s.”

Workshop over AdBlue

Tijdens de Tankstation & Carwash Vakbeurs verzorgt Mokobouw een workshop over de mogelijkheden die AdBlue voor tankstations biedt. De sessie staat op donderdag 22 november van 10.30 tot 11.15 uur op het programma in workshopzaal 2. Wat komt er kijken bij het aanbieden van AdBlue, welke investeringen brengt het met zich mee en voor welke locaties is dit eigenlijk interessant?

Jeekel: “Eigenlijk is het nu al min of meer onontbeerlijk voor een gemiddeld tankstation. Ik denk dat zo’n 40 procent van de stations in Nederland AdBlue aanbiedt. Vooral als je veel grootverbruikers hebt, waaronder vrachtwagens en bedrijfswagens, is het een must. Vanaf zo’n 2 miljoen liter per jaar is het al de moeite.”

Totaalleverancier Mokobouw is voor de Nederlandse markt onder meer distributeur van Gilbarco Dispensers, Veeder Root Tankinhoudsmeetsystemen, Red Jacket perspompen en ALX-tankautomaten. Het bedrijf heeft vestigingen in Heerenveen en Bergschenhoek en een landelijk dekkend installatie- en servicenetwerk. Het bedrijf heeft standnummer 2.403 op de beursvloer in Houten.

De vakbeurs vindt dit jaar plaats op woensdag 21 en donderdag 22 november 2018. Ga voor meer informatie en registratie naar de website van de Tankstation Vakbeurs 2018.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.