ICASA gaat samenwerking aan met Spaanse oliemaatschappij

Gm Fuel Service is een samenwerking aangegaan met ICASA voor het beheer van tankkaarten. De Spaanse oliemaatschappij gaat voortaan gebruikmaken van XPetro. Deze oplossing omvat de volledige doorstroming van het verwerken van de voorraden en het afhandelen van klanten en kaarten. Ook autorisatie van kaarten en transacties en facturatie en rapportering behoren tot dit pakket.

De dochteronderneming van Gm Fuel Service richt zich op tankkaarten voor professionele doeleinden, zowel voor kleine zelfstandigen als grote wagenparken. Voor deze partij heeft ICASA in samenwerking met 2i het kaartproject gerealiseerd. “We waren op zoek naar een oplossing om onze business te beheersen en om de markt met meer flexibele oplossingen te benaderen”, laat het Spaanse bedrijf weten. “Voor het beheer van onze tankkaarten hebben we XPetro gekozen, waarmee we op een flexibele manier klanten kunnen beheren, limieten en producten kunnen definiëren, kaarten kunnen activeren en deactiveren.”

Klantenportaal

XPetro toont het (gemiddelde) verbruik per station per dag, rekening houdend met de dag van de week (bijvoorbeeld zondag versus maandag). “Op deze manier kunnen we op elk moment de status van de actuele voorraad per station en een totaaloverzicht van alle stations in één oogopslag opvragen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de stations die onze kaart accepteren, nooit zonder brandstof komen te zitten voor onze klanten.”

Het klantenportaal is bedoeld om klanten een zelfbedieningsplatform te bieden waar ze hun eigen tankkaarten kunnen beheren, transacties kunnen raadplegen, facturen kunnen downloaden en waarschuwingen over bepaalde activiteiten met hun kaarten kunnen activeren om interventies toe te staan als dat nodig is.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ICASA gaat samenwerking aan met Spaanse oliemaatschappij | TankPro.nl

ICASA gaat samenwerking aan met Spaanse oliemaatschappij

Gm Fuel Service is een samenwerking aangegaan met ICASA voor het beheer van tankkaarten. De Spaanse oliemaatschappij gaat voortaan gebruikmaken van XPetro. Deze oplossing omvat de volledige doorstroming van het verwerken van de voorraden en het afhandelen van klanten en kaarten. Ook autorisatie van kaarten en transacties en facturatie en rapportering behoren tot dit pakket.

De dochteronderneming van Gm Fuel Service richt zich op tankkaarten voor professionele doeleinden, zowel voor kleine zelfstandigen als grote wagenparken. Voor deze partij heeft ICASA in samenwerking met 2i het kaartproject gerealiseerd. “We waren op zoek naar een oplossing om onze business te beheersen en om de markt met meer flexibele oplossingen te benaderen”, laat het Spaanse bedrijf weten. “Voor het beheer van onze tankkaarten hebben we XPetro gekozen, waarmee we op een flexibele manier klanten kunnen beheren, limieten en producten kunnen definiëren, kaarten kunnen activeren en deactiveren.”

Klantenportaal

XPetro toont het (gemiddelde) verbruik per station per dag, rekening houdend met de dag van de week (bijvoorbeeld zondag versus maandag). “Op deze manier kunnen we op elk moment de status van de actuele voorraad per station en een totaaloverzicht van alle stations in één oogopslag opvragen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de stations die onze kaart accepteren, nooit zonder brandstof komen te zitten voor onze klanten.”

Het klantenportaal is bedoeld om klanten een zelfbedieningsplatform te bieden waar ze hun eigen tankkaarten kunnen beheren, transacties kunnen raadplegen, facturen kunnen downloaden en waarschuwingen over bepaalde activiteiten met hun kaarten kunnen activeren om interventies toe te staan als dat nodig is.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.