Tamoil heropent vier Esso-locaties in eigen kleuren

Nadat eerder al een groot aantal tankstations van Tamoil in het noorden van Nederland werden omgekleurd, hebben nu ook vier locaties in Gelderland het eigen merk op de luifel staan. Het gaat om stations van Tamoil in Nunspeet, Elspeet, Putten en Rhenen die tot voor kort de Esso-kleuren droegen.

In mei maakte het bedrijf bekend dat het een groot deel van het netwerk zal ombouwen naar het eigen Tamoil-merk. De merken Esso en BP verdwijnen bovendien in Nederland uit het portfolio van Tamoil, liet de brandstofleverancier uit Ridderkerk weten. Sindsdien zijn er 21 locaties verbouwd. Het aantal Tamoil-locaties wordt dit jaar uitgebreid van 153 naar 183.

Tweemerkenstrategie

Daarnaast heeft de brandstofleverancier een nieuwe overeenkomst getekend met Shell voor een intensievere samenwerking. Het aantal Shell-tankstations binnen het netwerk van Tamoil stijgt naar negentien. “Tamoil denkt met deze tweemerkenstrategie een sterke propositie in de markt aan te bieden en verwacht dat dit een goede basis is voor een verdere groei in marktaandeel”, aldus directeur Ronald Kempen. Tamoil is inmiddels meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is onderdeel van de Oilinvest Groep, een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tamoil heropent vier Esso-locaties in eigen kleuren | TankPro.nl

Tamoil heropent vier Esso-locaties in eigen kleuren

Nadat eerder al een groot aantal tankstations van Tamoil in het noorden van Nederland werden omgekleurd, hebben nu ook vier locaties in Gelderland het eigen merk op de luifel staan. Het gaat om stations van Tamoil in Nunspeet, Elspeet, Putten en Rhenen die tot voor kort de Esso-kleuren droegen.

In mei maakte het bedrijf bekend dat het een groot deel van het netwerk zal ombouwen naar het eigen Tamoil-merk. De merken Esso en BP verdwijnen bovendien in Nederland uit het portfolio van Tamoil, liet de brandstofleverancier uit Ridderkerk weten. Sindsdien zijn er 21 locaties verbouwd. Het aantal Tamoil-locaties wordt dit jaar uitgebreid van 153 naar 183.

Tweemerkenstrategie

Daarnaast heeft de brandstofleverancier een nieuwe overeenkomst getekend met Shell voor een intensievere samenwerking. Het aantal Shell-tankstations binnen het netwerk van Tamoil stijgt naar negentien. “Tamoil denkt met deze tweemerkenstrategie een sterke propositie in de markt aan te bieden en verwacht dat dit een goede basis is voor een verdere groei in marktaandeel”, aldus directeur Ronald Kempen. Tamoil is inmiddels meer dan 50 jaar actief op de Nederlandse brandstofmarkt en is onderdeel van de Oilinvest Groep, een Europees olieconcern met tankstations in Italië, Duitsland, Zwitserland, Spanje en Nederland.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.