amigo, tankstation, nijverdal

Tankstations dicht door uitbreiding van de N34 bij Emmen

Door uitbreiding van de N34 bij Emmen moeten twee tankstations hun deuren sluiten. Het gaat om een onbemande locatie van Amigo en een station met shop van Gulf. De provincie heeft besloten de pachtovereenkomst met beide partijen niet te verlengen.

In het Dagblad van het Noorden reageert woordvoerster Claudia de Boer van de provincie Drenthe op de sluiting. Volgens haar is de overeenkomst voor 15 jaar aangegaan. Vanaf het begin was al duidelijk dat er na deze periode een einde kwam aan het contract. Het is nog niet bekend of er na uitbreiding van de N34 nieuwe tankstations langs deze weg terugkomen.

Het station van Gulf zal in november de deuren sluiten, de Amigo-locatie – die door Varo Energy geëxploiteerd wordt – een maandje later. Door de sluiting van beide tankstations wordt het voor klanten wel even zoeken naar een alternatief in de buurt. Het aantal locaties langs de N-weg is relatief dun gezaaid. De werkzaamheden aan de N34 beginnen volgend jaar en moeten in 2020 voltooid zijn.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstations dicht door uitbreiding van de N34 bij Emmen | TankPro.nl
amigo, tankstation, nijverdal

Tankstations dicht door uitbreiding van de N34 bij Emmen

Door uitbreiding van de N34 bij Emmen moeten twee tankstations hun deuren sluiten. Het gaat om een onbemande locatie van Amigo en een station met shop van Gulf. De provincie heeft besloten de pachtovereenkomst met beide partijen niet te verlengen.

In het Dagblad van het Noorden reageert woordvoerster Claudia de Boer van de provincie Drenthe op de sluiting. Volgens haar is de overeenkomst voor 15 jaar aangegaan. Vanaf het begin was al duidelijk dat er na deze periode een einde kwam aan het contract. Het is nog niet bekend of er na uitbreiding van de N34 nieuwe tankstations langs deze weg terugkomen.

Het station van Gulf zal in november de deuren sluiten, de Amigo-locatie – die door Varo Energy geëxploiteerd wordt – een maandje later. Door de sluiting van beide tankstations wordt het voor klanten wel even zoeken naar een alternatief in de buurt. Het aantal locaties langs de N-weg is relatief dun gezaaid. De werkzaamheden aan de N34 beginnen volgend jaar en moeten in 2020 voltooid zijn.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.